Триатлон с кауза

Имаме удоволствието да ви представим един от нашите официални партньори – Модис България, част от Адеко Груп и тяхната благотворителна програма Win4Youth.

Мисията на програмата Win4Youth е да популяризира активния начин на живот, да засили спортните дейности и да подкрепи децата от цял свят, чрез различни инициативи като спортни събития и благотворителни програми. За изминалото десетилетие, чрез програмата са реализирани значителен брой финансови и материални дарения за различни неправителствени организации, подпомагащи децата и младежите. В България за този период са натрупани повече от 150 000 км от бягане, колоездене, плуване и много други спортове. За същия период няколко организации получиха финансова подкрепа, сред които Фондация „Димитър Бербатов“ през 2018 г. и мисията на SOS Детски селища, на която бяха дарени 50 000 долара.

В тазгодишното издание на Държавното Първенство по Триатлон, ви приканваме да подкрепите Модис и Win4Youth, като запишете вашите километри в тяхната апликация.

Повече информация, относно инициативата и за това как да запишете вашите постижения може да намерите тук: https://www.win4youth.com/